aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι ισχύει με τον Έκτορ Χέφελ

Τι ισχύει με τον Έκτορ Χέφελ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ και πολύ περισσότερο ο Αρνάλ Κόντε, θα κάνουν λίγη ακόμα υπομονή όσον αφορά στον Έκτορ Χέφελ. Εν ολίγοις, θα εξαντλήσουν τα περιθώρια, με τον τεχνικό διευθυντή των κιτρινοπράσινων να έχει επικοινωνία με τον Ολλανδό μέσο, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέληξε σε συμφωνία με οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Κόντε, όπως ανέφερε προσφάτως, διατηρεί καλές σχέσεις με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, γνωρίζει τις προθέσεις του και πολύ περισσότερο κατά πόσον είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο Χέφελ, διεμήνυσε ότι θέλει να αλλάξει ποδοσφαιριστές παραστάσεις, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής εάν κι εφόσον δεν βρει την πρόταση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Ο Ολλανδός χαφ δεν βιάζεται. Γνωρίζει πως η περίπτωσή του εξετάζεται από αρκετούς συλλόγους στο εξωτερικό και έχουν βολιδοσκοπηθεί οι προθέσεις μέσω του μάνατζέρ του. Για παράδειγμα, προσφάτως έγινε διερευνητική συζήτηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ομάδα που επέδειξε και πριν από ένα χρόνο ενδιαφέρον. Προ εβδομάδων, στην Ελλάδα έβαζαν και τον Παναθηναϊκό στο «παιχνίδι» καθώς ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Τσάβι Ρόκα, όταν βρισκόταν στην ΑΕΚ, είχε εντοπίσει και ντύσει στα κιτρινοπράσινα τον Χέφελ.

Οι Λαρνακείς, δεν πρόκειται να πιέσουν τον Ολλανδό. Δεν υποχρεώνουν κανέναν να παίξει στην ομάδα με το ζόρι, ξεκαθαρίζοντας πως σε περίπτωση που διαφοροποιήσει τη στάση του και αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη, τότε θα πράξουν αναλόγως. «Οι πόρτες είναι ανοικτές μέχρι τη στιγμή που θα υπογράψουμε άλλον παίκτη. Ο Χέφελ, έχει την πρότασή μας. Αν σήμερα υπογράψω άλλον παίκτη, όλοι αντιλαμβάνονται…», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ