aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι ισχύει με τα συμβόλαια που λήγουν

Τι ισχύει με τα συμβόλαια που λήγουν

Η οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com αναφέρεται στα συμβόλαια της ομάδας της Λευκωσίας τα οποία λήγουν.

Αναλυτικά:

“Κάθε μέρα και εξελίξεις θα έχουμε για το επόμενο χρονικό διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι θα έρθουν και όλα αυτά εν αναμονή του νέου προπονητή! Ο Νταμπίζας φαίνεται πως πήρε κάποιες αποφάσεις, κάτι που φάνηκε άλλωστε και με την ανακοίνωση αποδέσμευσης του Βίνσεντ Εζέ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν:

Σκέμπρι: Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει, ο ίδιος έχει θέσει ένα οικονομικό πλαφόν κάτω από το οποίο για την ώρα δεν πέφτει. Θα υπάρξει συνάντηση του με το Νταμπίζα.

Ασσίς: Αποφάσισε να συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο. Το πιο πιθανόν είναι να του γίνει πρόταση ανανέωσης με τα ίδια λεφτά. Όσο για τον ρόλο του στην ομάδα θα συζητηθεί με τον τεχνικό διευθυντή.

Κιρμ: Δεν συνεχίζει με την ομάδα μας. Ήταν ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος του ρόστερ, ενώ εξέφρασε και ο ίδιος πρόθεση να αποχωρήσει. Ακόμα κι αν του γινόταν πρόταση ανανέωσης, θα ήταν με απολαβές πολύ χαμηλότερες.

Μπεμπέ: Δεν συνεχίζει στην ομάδα μας, παρότι αναγνωρίζεται η προσφορά του, αποχωρεί στα πλαίσια ανανέωσης. Έχει προτάσεις από Λεμεσό.

Ράμος: Δύσκολα θα συνεχίσει, αλλά το γεγονός πως αποχωρούν άλλοι από τα φτερά και η καλή κατάσταση του στο τέλος του πρωταθλήματος, του αφήνει ένα μικρό περιθώριο. Ανασταλτικός παράγοντας η ηλικία.

Χαφέζ: Ήταν δανεικός και επιστρέφει στη Λιρς. Έχει προτάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, έχει εκφράσει πρόθεση να πάει σε ένα από αυτά. Θα γίνει προσπάθεια πάντως να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπρανέσκου: Θέλει να πάει κάπου που θα αγωνίζεται, έτσι πολύ δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ.

Ρομαρίκ: Θολό το τοπίο, μιας και δεν γνωστοποιήθηκαν οι προθέσεις Νταμπίζα. Θέλει να συνεχίσει.

Με συμβόλαιο αλλά όλα γίνονται: Καντούτσης, Μπαντιμπαγκά, έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, δεν αποκλείεται όμως να αποχωρήσουν ο πρώτος γιατί δεν βοήθησε, ο δεύτερος λόγω τραυματισμών. Για τον Όρσουλιτς που δεν κέρδισε θέση βασικού, δεν έγινε ακόμα λόγος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ