aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤη γνωρίζει και θα λάβει τα μετρά του

Τη γνωρίζει και θα λάβει τα μετρά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο  Μπρούνο Μπαλταζάρ βρέθηκε στο δεύτερο επαναληπτικό παιχνίδι της Προγκρές με την Ρέιντζερς και κατέγραψε σημαντικά στοιχεία ούτως ώστε να προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα του. Μπορεί η ομάδα του να είναι φαβορί, όμως ξέρει πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά.

Θα τα πει και απόψε στην τελευταία προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τους πως  για να μην βρεθούν  σε δύσκολη θέση, δεν θα πρέπει να  πέσουν στην παγίδα της υποτίμησης. Αν από την αρχή πάρει τα ηνία η ΑΕΛ και επιβάλει τον ρυθμό της, όλα θα είναι πιο απλά, όμως, για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από την αρχή οι ποδοσφαιριστές.

Η απόδοση της μεσαίας γραμμής θα είναι σημαντική, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και την τραχύτητα των αντιπάλων τους. Δεν είναι ποιοτική η Προγκρές, όμως διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, οι παίκτες της τρέχουν παντού και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσεχθεί. Άλλωστε η πρόκριση επί της Ρέιντζερς δεν θεωρείται τυχαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ