aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι είπε ο Κλοπ για το περιστατικό με τον Χέντερσον

Τι είπε ο Κλοπ για το περιστατικό με τον Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έγινε αλλαγή στο κυριακάτικο «ντέρμπι» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν έδωσε το χέρι του στο Γιούργκεν Κλοπ και τα σενάρια για διατάραξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο συνεχώς πολλαπλασιάζονται.

Όπως ήταν φυσικό ο 51χρονος Γερμανός ρωτήθηκε για το εν λόγω συμβάν και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν απλά μια παρεξήγηση. Για εμένα είναι ξεκάθαρο, πως όταν κάποιος παίκτης βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο πρέπει να του δίνουμε το χέρι. Σε αυτήν την περίπτωση ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ μίλαγα με τον Σακίρι δίνοντας του οδηγίες και ο Χέντερσον έφυγε».

Επιπλέον για το συγκεκριμένο περαστικό ο προπονητής της Λίβερπουλ πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι δεν πήγε να μου δώσει το χέρι του και κατευθύνθηκα προς το μέρος για να το συζητήσω μαζί του, αλλά μετά μου εξήγησαν τι ακριβώς έγινε. Μου είπαν πως εκείνος πήγε να μου δώσει το χέρι του, αλλά εγώ εκείνη της στιγμή μιλούσα. Ήταν απλά μια παρεξήγηση και τίποτα άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ