aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι είχες… ΑΕΛ, τι είχα πάντα!

Τι είχες… ΑΕΛ, τι είχα πάντα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έβγαλαν καλή εικόνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση. Με ικανοποίηση οι φίλοι της ομάδας της Λεμεσού είδαν την ομάδα τους να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πείθει πως διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Με λίγες επιλεκτικές προσθήκες, η ΑΕΛ έχει τις δυνατότητες ώστε να παρουσιαστεί πιο ισχυρή και απαιτητική στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: «Μνηστήρες» για τον Χάρη Κυριάκου

Κυνήγησε το «διπλό» έως το φινάλε, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά της έλειπε η ουσία στην τελική προσπάθεια. Φαινόμενο βέβαια που δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Η ΑΕΛ είχε διάθεση, αλλά δεν μπόρεσε  να είναι τόσο απειλητική όσο χρειαζόταν για να φτάσει στη νίκη. Είχε εξαιρετικό τον Λαφράνς στην άμυνα, πολύ καλούς τους Χ. Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Ρομάν, Ζντραφκόφσκι, Σοάρες και κινητικούς τους Ηλία, Τόρες.

Διαβάστε επίσης: Αυτή θα είναι η κορυφαία μετεγγραφή της ΑΕΛ

Ο Βόσνιος τεχνικός διαπιστώνει θετικά, υπάρχουν όμως και αρνητικά, τα οποία θέλει να εξαλείψει. Απέμειναν άλλοι δύο αγώνες για την ΑΕΛ, με τον  ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό και την ΑΕΚ στη Λάρνακα, πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις. Το θετικό είναι πως το δείγμα που καταθέτει η ΑΕΛ με τον Κέρκεζ στον πάγκο είναι πολύ καλό. Και τι εννοούμε με αυτό; Πως η ΑΕΛ είναι ένα σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και με 4-5 προσθήκες μπορεί να κτυπήσει ρέστα στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αν φύγει, θα… φύγει «πλούσιος» ο Αϊρόσα!

Με λίγα λόγια δεν είναι ομάδα που θέλει ξήλωμα,  ή να αποχωρήσει μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών. Οι πιο πολλοί είναι και σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, συνεπώς το μόνο που χρειάζεται η ΑΕΛ είναι οργάνωση και σωστό προγραμματισμό έτσι ώστε οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι επιτυχημένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ