aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤι άλλο να έκανε ο Απόλλωνας…

Τι άλλο να έκανε ο Απόλλωνας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα έκανε όλα ο Απόλλων προψές, η εμφάνιση του ήταν όπως την περίμεναν και οι φίλοι του, όμως στο τέλος δεν πήρε αυτό που άξιζε. Γιατί σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να έφευγαν από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς.  Το γκολ του Ντα Σίλβα από το σημείο του πέναλτι στο 64’ έδωσε ελπίδες νίκης, όμως η τελευταία φάση του αγώνα ήταν μοιραία.

Τα έχουν με την ατυχία τους στον Απόλλωνα, αλλά και με την διαιτησία, καθώς υποστηρίζουν πως ο αντίπαλος τους, θα έπρεπε να αγωνίζεται από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καρλάο, που ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα υπέπεσε  σε φάουλ από πίσω και θα έπρεπε να είχε πάει στα αποδυτήρια.

«Φαίνεται πως μας πήραν για κορόιδα. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί από τους ποδοσφαιριστές μας την χαρά και την ικανοποίηση των κόπων τους. Είχαμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μάλιστα , όπως ανέφερε θα ειπωθούν πολλά στην αυριανή προγραμματισμένη από καιρού, συνάντηση που θα έχει ο Απόλλων με την Επιτροπή Διαιτησίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων, έδωσε συνέχεια στο πάθος που δείχνει εδώ και ένα μήνα.

Η πίκρα από την απώλεια των δύο βαθμών είναι έντονη, καθώς η απόσταση από την κορυφή είναι στους οκτώ βαθμούς, από την άλλη όμως, η πολύ καλή εμφάνιση του Απόλλωνα, φορτώνει με πίστη τον κόσμο, πως η ομάδα του, κάνει σωστά την δουλειά της και αν την βοηθήσει και λίγο η τύχη, μπορεί να βρεθεί σύντομα πιο κοντά. Το θετικό είναι πως και μετά την προψεσινή εμφάνιση, όλοι πιστεύουν ξανά, πως  ο Απόλλων μπορεί  να επιστρέψει δριμύτερος.

Καλά-καλά δεν κατάλαβαν τι έγινε

Δεν ήταν κακή η επιλογή του ο Πέδρο Εμανουέλ να χρησιμοποιήσει τον Αγγελή από την αρχή, βάζοντας σε θέση αριστερού μπακ τον Ρομπέρζ. Η άμυνα του Απόλλωνα πήγε καλά, όμως ατύχησε στην τελευταία φάση. Ο Αγγελή με τον Βινίσιους ως κεντρικοί αμυντικοί πήγαν καλά και έλεγξαν την περιοχή τους, ενώ στη θέση του Στυλιανού, που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την παραμονή του αγώνα, χρησιμοποιήθηκε ο Λόπες. Η φάση της ισοφάρισης έγινε τόσο γρήγορα από μια πισινή κεφαλιά, που καλά-καλά δεν κατάλαβαν οι παίκτες του  Απόλλωνα τι έγινε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ