aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘύρα 3: «Να διατηρήσουμε το τρόπαιο στη Λεμεσό»

Θύρα 3: «Να διατηρήσουμε το τρόπαιο στη Λεμεσό»

Βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου και διατήρησης του τροπαίου στη Λεμεσό ζητούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ενόψει του σημερινού πρώτου προημιτελικού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Η Θύρα 3 καλεί τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να στηρίξουν την έκδοση λαχνών της ποδοσφαιρικής ομάδας, αγκαλιάζοντας την ενέργειες του σωματείου και της «Κίτρινης Γραμμής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι αγώνες έρχονται ο ένας μετά τον άλλο και καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Υποχρεώσεις  για το κύπελλο σήμερα για την ομάδα μας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης, με τελικό στόχο τη διατήρηση του τροπαίου στην Λεμεσό μας.

Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να στηρίξουν την έκδοση λαχνών της ποδοσφαιρικής ομάδας και να δείξουμε ότι με ακόμα ένα τρόπο παραμένουμε δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να ξυπνήσουν οι μνήμες του παρελθόντος. Όπως μπορεί ο κάθε ένας, είτε ατομικά, είτε μαζί με φίλους να αγκαλιάσουμε όλα τα προϊόντα και όλες τις ενέργειες του σωματείου και της Κίτρινης Γραμμής.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση στα μέλη του τμήματος πετόσφαιρας γυναικών και να επιστρέψουν γερές για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος και την αρχή μιας νέας παντοκρατορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ