aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘύρα 3: «Απαιτούμε το 100%, έχουμε δει τι μπορεί να κάνει»

Θύρα 3: «Απαιτούμε το 100%, έχουμε δει τι μπορεί να κάνει»

Μήνυμα συσπείρωσης και νίκης επί του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στέλνουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση του τελευταίου αγώνα δεν αφήνουν ούτε ένα ικανοποιημένο στο στρατόπεδο της ΑΕΛ.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν, κανένας δεν θα θυμάται αν έπαιξες καλά στα μέσα της χρονιάς αν στο τέλος δεν πετύχεις τους στόχους σου και είμαστε σίγουροι ότι την ίδια άποψη συμμερίζονται και οι αρμόδιοι. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει το φετινό σύνολο και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του για να επαναφέρει πίσω την καλή εικόνα.

Είναι λοιπόν, στο χέρι του προπονητή παλιών και νέων παικτών να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο γήπεδο. Για αυτό αφήνουμε πίσω το ατυχές αποτέλεσμα και απαιτούμε ακόμα περισσότερο πάθος και το 100% σε κάθε παιχνίδι για την ιστορία του σωματείου μας.

Αρχίζοντας από τον σημερινό αγώνα στην πόλη μας με τους ……, δεν συμβιβαζόμαστε με άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης που θα επαναφέρει την ομάδα στις πιο ψηλές θέσεις.

Δεν θα αναλωθούμε στο να υπενθυμίζουμε τι θα γινόταν σε ένα τέτοιο αγώνα αν ήταν στις κερκίδες οι χιλιάδες ΑΕΛίστες , αλλά είναι καλό να θυμούνται οι «συμμορίτες» ότι σε αυτή τη ζωή όλα είναι εφήμερα και πως τα μακριά κοντά έγιναν.

ΥΓ. Εσαπίσετε που πάνω ως κάτω.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ