aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘύρα 1: «Κάθε φορά μας επιβεβαιώνετε την ανικανότητά σας»

Θύρα 1: «Κάθε φορά μας επιβεβαιώνετε την ανικανότητά σας»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982» με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με την αδειοδότηση των γηπέδων που λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

«Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η ανικανότητα των αρμοδίων να ελέγχουν και να αποφασίζουν για το λαοφιλέστερο άθλημα του νησιού.

Μετά την εξευτελιστική περσινή χρονιά για το ποδόσφαιρο της Κύπρου με άδεια γήπεδα, στημένα παιχνίδια, διεφθαρμένες διαιτησίες, διακοπή πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων. Έχοντας ξενερώσει ακόμη μια φορά το φίλαθλο κοινό της Κύπρου με όλα αυτά τόσα χρόνια και συνεχίζοντας το γελοίο μέτρο του τρομονόμου, βλέπουμε το ποδόσφαιρο να αργοπεθαίνει στο βωμό του χρήματος και των συμφερόντων τους.

Ερχόμαστε φέτος στο κερασάκι στη τούρτα με τους καρεκλοκένταυρους του Γ. Σ.Ο όπου τόσα χρόνια μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανήμποροι να διαχειριστούν το γήπεδο της ΛΕΜΕΣΟΎ αλλά με την ανοχή όλων παραμένουν στις θέσεις τους. Τα περισσότερα στελέχη των αρμοδίων να βρίσκονται σε διακοπές ενώ στις επερχόμενες μέρες έρχεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια όμως δεν χάνετε ευκαιρία να μας επιβεβαιώνετε κάθε φορά για την ανικανότητα σας στο να διοικείτε το ποδόσφαιρο μας. Αναμένουμε απο τη διοίκηση μας να πάρει για μια φορά σωστά αυστηρά μέτρα και αποφάσεις για την κατάσταση όπως θα έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό με το θέμα του τρομονόμου της κάρτας της μίζας και γενικότερα τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Κύπρου.

Εμείς μάγκες πιστοί στα ιδανικά μας και την ιστορία του σωματείου μας, συνεχίζουμε το δικό μας αγώνα με την αποχή από τα γήπεδα. Δίνουμε αύριο ραντεβού στους συνδέσμους, μαζευόμαστε απο νωρίς με μαγκάλια και μπύρες, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου, αφού κάποιοι ετσιθελικά συνεχίζουν να μας στερούν αυτό για το οποίο ζούμε.

ONLY THE STRONG WILL CONTINUE

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ