aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘυμίζει κάτι από την πορεία του 2011-12

Θυμίζει κάτι από την πορεία του 2011-12

Ο Ντούσαν Κέρκεζ πήρε άλλο ένα παιχνίδι, αλλά γνωρίζει πως έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Η νίκη είναι νίκη και όλοι κοιτάζουν μπροστά. Θυμίζει λίγο από την πορεία του 2011-12, όταν η ΑΕΛ είχε μπει στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες. Αν κερδίσει την Αλκή ισοφαρίζει αυτό το ρεκόρ, που είχαν δημιουργήσει οι γαλαζοκίτρνοι με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Δεν έχουν, όμως, τόση σημασία τα ρεκόρ όσο το να κερδίζει η ΑΕΛ και να ανεβαίνει.

Ο Πρόσεκ ήταν  εκπληκτικός, η άμυνα το ίδιο, με τον Λαφράνς και τον Ν. Τεϊσέιρα να κάνουν φοβερό ματς. Άργησαν, αλλά έπιασαν τις στροφές τους οι Ζντραφκόσκι και Γκαζτανιάγα, ενώ ο Ντα Σίλβα και πάλι ξεχώρισε. Ο Μπενίτεθ ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, πολύ καλός και ο Τόρες, ενώ ο Χουράδο έκανε πάλι τη δουλειά, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Αβραάμ πέτυχε το πρώτο του γκολ και έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά. Ο Ζούνιορ μπήκε στον αγώνα και από δική του ενέργεια ξεκίνησε η φάση του δεύτερου τέρματος. Βοήθησε πολύ με την κινητικότητα του ο Μακρής, ενώ περίμεναν όλοι περισσότερα από τον Λεάντρο Σίλβα, όταν μπήκε αλλαγή, όμως, δεν βοήθησε στο να κρατήσει μπάλα η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ