aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘρίλερ για όσο... ήθελε η Νάπολι!

Θρίλερ για όσο… ήθελε η Νάπολι!

Με τον Μίλικ να αρχίζει την απόσβεση και να μπαίνει στα… εξάταπα του Ιγκουαΐν, η Νάπολι έφτασε στην πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν επικρατώντας στο ντέρμπι της ψυχωμένης Μίλαν με 4-2, που από την πλευρά της έχασε τα… άχαστα στο 0-0 και κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος της 2-0.

Η Μίλαν μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και μόλις στο 7’ ο Αμπάτε έχασε αυτό που δεν χάνεται, καθώς ο Νιάνγκ του έδωσε την μπάλα να την πλασάρει σε κενή εστία, αλλά την έστειλε πάνω από την εστία του Ρέινα, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν από την εξέλιξη αυτή και ο Αρκάντιους Μίλικ άρχισε να «ματώνει» τα δίχτυα, αφού στο 18’ και στο 33’ με υπέροχη κεφαλιά, έβαλε μπροστά τους «παρτενοπέι», δείχνοντας ότι το βράδυ θα είναι… ήσυχο.

Παρ’ όλα αυτά, η Μίλαν του Μοντέλα δείχνοντας ψυχικά αποθέματα έφερε το ματς σε ισορροπία χάρη σε γκολάρες του Νιάνγκ (51’) και Σούσο (55’), απειλώντας ξεκάθαρα τους γηπεδούχους με κάζο-ολκής.

Ωστόσο, ο φοβερός και τρομερός Μέρτενς, όπως και στην πρεμιέρα ανέλαβε και πάλι δράση, αφού είχε συμμετοχή και στα προηγούμενα γκολ του Μίλικ και στο 74’ έκανε «μάγκα» τον Καγεχόν, προσφέροντάς του το 3-2 με σέντρα ακριβείας.

Η καταστροφή για τη Μίλαν ολοκληρώθηκε στο επόμενο λεπτό, αφού ο Κούτσκα αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για μαρκάρισμα και διαμαρτυρία ενώ στο 87’ και ο Νιάνγκ είδε δεύτερη κίτρινη αφού εμπόδισε τον Ρέινα να δώσει συνέχεια στο ματς, αφήνοντας την ομάδα τους με 9 παίκτες.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Καγεχόν στις καθυστερήσεις, κάνοντας το 4-2.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Αυγούστου

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1
(66’ Κεντίρα)

Νάπολι – Μίλαν 4-2
(18’, 33’ Μίλικ, 74’, 93′ Καγεχόν – 51’ Νιάνγκ, 55’ Σούσο)

Κυριακή 28 Αυγούστου

Ίντερ – Παλέρμο (19:00)
Κάλιαρι – Ρόμα (21:45)
Κροτόνε – Τζένοα (21:45)
Φιορεντίνα – Κίεβο (21:45)
Σαμπντόρια – Αταλάντα (21:45)
Σασουόλο – Πεσκάρα (21:45)
Τορίνο – Μπολόνια (21:45)
Ουντινέζε – Έμπολι (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ