aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘουκυδίδης: «Ήταν να το κλείσουμε να πάμε σπίτια μας»

Θουκυδίδης: «Ήταν να το κλείσουμε να πάμε σπίτια μας»

Πεπεισμένος ότι η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό δήλωσε ο Θουκής Θουκυδίδης. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, μιλώντας στον Super Sport FM, αναφέρθηκε στην απόφαση αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και σημείωσε πως η αυτοκριτική για τα λάθη της διοίκησης θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την αλλαγή προπονητή, είπε: «Χθες πήραμε μια απόφαση. Αλλαγή προπονητή, σε μια προσπάθεια ταρακουνήματος της ομάδας, γιατί δυστυχώς κάποια πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Στέλνω το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να παραμείνει ενωμένος και να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε την αυτοκριτική μας στο τέλος της σεζόν, αυτό που προέχει είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Είναι μια δύσκολη χρονιά με πολλά περίεργα και παράξενα που γνωρίζουμε σαν Νέα Σαλαμίνα από πρώτο χέρι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε για να δικαιολογήσουμε την πορεία της ομάδας μας, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος δικαιούται να κρίνει και να ασκεί πίεση. Και εμείς δεν χαιρόμαστε γι’ αυτή την κατάσταση. Κάναμε μια αλλαγή προπονητή γιατί θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή τη στιγμή, ήρθε ο Μηνά που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα και μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε».

Για τα οικονομικά δεδομένα, ανέφερε: «Οικονομικά αυτή τη στιγμή, για το μπάτζετ και τις υποχρεώσεις που έχει, είμαστε σε μια υγιείς κατάσταση. Δεν μας απασχολεί το οικονομικό όπως παλαιότερα που ήταν το μοναδικό και κύριο μας θέμα συζήτησης. Γνωρίζω σε ένα μεγάλο βαθμό τι πήγε λάθος φέτος, ανεξάρτητα του κορωνοϊού. Υπάρχουν πολλά, διάφορα και μεγάλα. Είμαι αισιόδοξος όμως. Η Νέα Σαλαμίνα ποτέ δεν τα είχε εύκολα. Αντέχουμε στα δύσκολα και στέλνω μήνυμα συσπείρωσης και αναμένω από όλους να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, και όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και την αυτοκριτική μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΝΠ, τόνισε: «Αν δεν ήμασταν αισιόδοξοι, ήταν να το κλείσουμε να πάμε σπίτι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ