aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘουκυδίδης: «Δεν θεωρούμε ότι οι αγώνες έχουν παιχτεί επί ίσοις όροις»

Θουκυδίδης: «Δεν θεωρούμε ότι οι αγώνες έχουν παιχτεί επί ίσοις όροις»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και στο πρωτάθλημα μίλησε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης. Μάλιστα σχολίασε και την οικονομική κατάσταση αλλά και τα αιτήματα των 14 ομάδων, όπως επίσης και την διαβάθμιση δύο ή τεσσάρων ομάδων.

Αναλυτικά:

Για τη διακοπή: «Την περιμένουμε ευεργετική γιατί δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή να προετοιμάσουν την ομάδα καλύτερα, να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν οι παίκτες και να γίνει καλύτερη προετοιμασία για τους αγώνες».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Δεν θεωρούμε ότι ο ένοχος της αλλαγής ήταν ο Πάμπος. Ήταν μια ιδιάζουσα κατάσταση που μας ανάγκασε σε κάποιες επιλογές. Ελπίζουμε με τον νέο προπονητή, την προετοιμασία και την ηρεμία θα βοηθηθούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Επιστρέφουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Βάγκνερ. Έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια και σκόραρε και στα τρία, στη συνέχεια απουσίασε».

Για τους Μπέριο και Βινίσιους: «Ο Μπέριος ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα. Ο Βινίσιους θέλει ακόμα 1-2 εβδομάδες».

Για τις εργασίες στο «Αμμόχωστος»: «Σύντομα θα κλείσει η κεντρική κερκίδα. Πρέπει να φτιαχτεί στο στέγαστρο, υπάρχει μια καθυστέρηση στις προσφορές, όμως θα συνεχίσουν σύντομα τα έργα. Θα γίνει με μια χορηγία από τον ΚΟΑ».

Για την περιπέτεια που πέρασε η ομάδα από τον κορωνοϊό: «Η ομάδα μας που πέρασε αυτή την κατάσταση και το ότι μπήκαμε σε προπονήσεις μετά δεν βοήθησε τους παίκτες. Μας στοίχισαν αρκετά στον αγωνιστικό τομέα».

Για το δάνειο που έχει συμφωνηθεί να ζητηθεί: «Τα θέματα τα έχουμε πει. Άλλα σωματεία έχουν περισσότερες ανάγκες, άλλα λιγότερες. Έχουμε συμφωνήσει σε ένα θέμα που θα προωθηθεί, να γίνει ένα δάνειο από την ομοσπονδία και να διαμοιραστούν τα χρήματα στα σωματεία με κάποια κριτήρια. Στο μέλλον τα σωματεία θα είναι υποχρεωμένα να το αποπληρώσουν. Θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αυτό τον μήνα. Δεν αρνείται να το κάνει η ΚΟΠ».

Για το κατά πόσον τέθηκε θέμα 14 ομάδων στην τηλεδιάσκεψη: «Δεν υπήρξε θέμα για τις 14 ομάδες. Γίνονται σκέψεις από κάποια σωματεία. Αν θεωρούν όλοι ότι η χρονιά αυτή είναι κανονική από αγωνιστικής πλευράς, τότε δεν μπαίνει θέμα συζήτησης. Εμείς δεν θεωρούμε ότι οι αγώνες έχουν παιχτεί επί ίσοις όροις. Ένα από τα θέματα που συζητούμε είναι να πέσουν δύο και να ανέβουν δύο».

Για τις διευκολύνσεις που ζητούν τα σωματεία από το κράτος: «Οι διευκολύνσεις είναι θέμα κράτους. Είχε γίνει μια συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών χωρίς αποτέλεσμα. Θα ζητήσουμε νέα συνάντηση ή με τον ΠτΔ ή με τον Υπουργό για τα θέματα που δεν είχαν προχωρήσει».

Για το θέμα των Βαρωσίων: «Βιώνουμε μια τραγική κατάσταση. Δεν βλέπουμε φως στη σήραγγα. Η Τουρκία προχωρεί με μέτρα που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό. Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Τη διευκόλυνε η εκλογή του Τατάρ, είναι ένας Δούρειος Ίππος. Πρέπει να δούμε πώς αντιδρούμε, με συγκεκριμένους τρόπους. Οι ακρότητες δεν θα βοηθήσουν».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θέλουμε να είναι η αφετηρία για μια νέα αρχή. Πάμε για νικηφόρο αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ