aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘουκυδίδης: «Δεν είπαμε ποτέ να διακοπεί για οικονομικούς λόγους»

Θουκυδίδης: «Δεν είπαμε ποτέ να διακοπεί για οικονομικούς λόγους»

Στην αναμονή βρίσκεται, όπως όλες οι ομάδες, η Νέα Σαλαμίνα καθώς αναμένεται ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης για το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) τόνισε μεταξύ άλλων πως  οι παίκτες είναι πληρωμένοι, ενώ ανέφερε πως αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να δημιουργηθούν πρωτόκολλα.

Αναλυτικά:

Για τις εξελίξεις σχετικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος να λυθεί, εκτός από τη Γενική Συνέλευση. Το κράτος έδωσε στην ΚΟΠ το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της σεζόν, έτσι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Στο παρόν στάδιο κινούμαστε με βάση τα όσα είπε η Πολιτεία».

Για τους μισθούς και τη θέση της Νέας Σαλαμίνας για επανεκκίνηση: «Εμείς δεν είχαμε ποτέ τη θέση να μην αρχίσει το πρωτάθλημα για να γλυτώσουμε μισθούς. Το αποδείξαμε σαν Νέα Σαλαμίνα, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ήμασταν συνεπέστατοι. Πληρώσαμε και τον μισό Μάρτιο. Ταυτόχρονα, πληρώσαμε όλο το ποσό των χαμηλόμισθων. Δεν κόψαμε από τους παίκτες που παίρνουν 2000-2500 ευρώ. Αυτό το ξεχνούν πολλοί. Να το γνωρίζουν κάποιοι και να μην λένε για αποκοπές μισθών. Εμείς δεν κινούμαστε στα οικονομικά πλαίσια, αλλά για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι με τα πρωτόκολλα που θα υπάρχουν αν αρχίσει το πρωτάθλημα. Αποδυτήρια, επαφές, τα πάντα. Ακόμη και για τα παιδιά που παίρνουν τη μπάλα. Δεν ξέρω ποιος θα φέρνει τη μπάλα. Να αρχίσει το πρωτάθλημα ναι, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά».

Για τα συμβόλαια των παικτών και το μέλλον του Πουρσαϊτίδη: «Αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση, δεν μπορούμε να μπούμε σε συζητήσεις. Το ξέρει ο προπονητής. Αναμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ και έπειτα θα αρχίσουμε τις διαδικασίες για τη νέα σεζόν. Ας ελπίσουμε πως δεν θα αυξηθούν τα κρούσματα και τον Αύγουστο να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ