aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘουκυδίδης: «Δεν είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές, υπήρχε το μομέντουμ αλλά η ΚΟΠ...»

Θουκυδίδης: «Δεν είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές, υπήρχε το μομέντουμ αλλά η ΚΟΠ…»

Αδύνατο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο γίνουν αυτή τη στιγμή νέες αλλαγές στο πρωτάθλημα, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης. Τόνισε παράλληλα ότι ένα περίπου μήνα πριν, υπήρχε το μομέντουμ για αλλαγή ωστόσο το ΔΣ της ΚΟΠ πήρε μια άλλη απόφαση.

Όσα δήλωσε ο Θουκής Θουκυδίδης:

Για το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς όμως αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, δεχθήκαμε στο τέλος δυο εύκολα γκολ. Όσες πιθανότητες υπάρχουν στον επαναληπτικό θα τις κυνηγήσουμε και βλέπουμε. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο χτες όμως στο ποδόσφαιρο μετρούν τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Αν θα επανέλθει το θέμα των 14 ομάδων: «Χτες υπήρξε μια τηλεδιάσκεψη. Δεν παρευρέθηκα εγώ, αλλά άλλο μέλος του ΔΣ μας. Είναι μια γενική συζήτηση αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν αρνούμαστε τον διάλογο. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι δεν είναι δυνατό να γίνουν αυτή τη στιγμή νέες αλλαγές. Οτιδήποτε προκύψει, θα γίνει στο τέλος της σεζόν και πριν την έναρξη της επόμενης. Το μομέντουμ υπήρχε πριν ένα περίπου μήνα όταν το ΔΣ της ΚΟΠ πήρε μια άλλη απόφαση. Ας περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και βλέπουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ