aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘουκυδίδης: «Δεν μπορούν να αναβάλλονται αγώνες»

Θουκυδίδης: «Δεν μπορούν να αναβάλλονται αγώνες»

Με φαύλο κύκλο παρομοίωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης το ενδεχόμενο αναβολής αγώνων του πρωταθλήματος εξαιτίας θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε την αναγκαιότητα οικονομικής στήριξης των σωματείων από την Ομοσπονδία, ενώ για τα μετεγγραφικά ανέφερε πως έχει ολοκληρωθεί η ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όλους μας προβληματίζουν, πρέπει να προχωρήσουμε στηριζόμενοι στην λογική και μέσα από τις κατευθυντήριες γραμμές των ειδικών. Όλα τα τεστ στην Νέα Σαλαμίνα θα γίνουν την Παρασκευή το πρωί. Προληπτικά έχουν γίνει κάποια, γι αυτούς κυρίως που ήρθαν από το εξωτερικό, νιώθω ότι είμαστε εντάξει».

Αυτή η κατάσταση μετά και το κρούσμα κορωνοϊού σας ανησυχεί; «Μας ανησυχεί, όμως, δεν έχουμε επιλογές. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, δεν μπορούν ν’ αναβάλλονται οι αγώνες, αν συμβεί αυτό θα μπούμε μετά σε έναν φαύλο κύκλο. Πρέπει αυτοί που έχουν κορωνοϊό να μπουν σε περιορισμό. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και αφού είναι υπό έλεγχο δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σχετικά με το κόστος των τεστ; «Είναι αρκετά ψηλό το κόστος για εμάς. Νιώθω ότι θα έρθει αρωγός η Ομοσπονδία, είναι 3-4 χιλιάδες ευρώ τη φορά και αυτά θα πρέπει να γίνονται συχνά. Πέραν από αυτά είναι τα γήπεδα και η απολύμανση, οι σημάνσεις και άλλα. Μπήκαμε σε έξοδα που άλλες χρονιές δεν είχαμε, Πρέπει να μιλήσουμε για να δούμε πως να προχωρήσουμε».

Για τις μετεγγραφές; «Έχουν κλείσει οι μετεγγραφές, αν υπάρξει κάτι το απρόβλεπτο δεν μπορώ να το ξέρω».

Για τον τραυματισμό του Σιαθά; «Θα μείνει εκτός, δύο έως τρεις αγωνιστικές…Θα επανέλθει το επόμενο διάστημα στις προπονήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ