aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘολό το μετεγγραφικό τοπίο στην ΑΕΚ

Θολό το μετεγγραφικό τοπίο στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως όπως είναι λογικό και αναμενόμενο ο Τσάβι Ρόκα επεξεργάζεται διάφορα στο μυαλό του αναφορικά με τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και να της προσδώσει βάθος και μεγαλύτερη ποιότητα. Τι θα κάνει τώρα με το κεφάλαιο ενίσχυσης της ομάδας, όμως, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ θα πρέπει κάποιος άλλος να αποχωρήσει και σίγουρα κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι τη δεδομένη στιγμή. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα είναι ο Χουάν Τρουγιόλς. Ο Ρόκα όμως πιστεύει στην αξία του και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στον β’ γύρο όταν η ΑΕΚ θα αρχίσει να βγάζει μεγαλύτερη κούραση και θα είναι πολλοί παίκτες φορτωμένοι με κάρτες.

Μια θέση στην οποίαν πονά η ομάδα της Λάρνακας, πάντως, είναι του σέντερ φορ. Ο Αντρέ Άλβες είναι ο μοναδικός στράικερ και παρά το γεγονός ότι λύσεις μπορούν να δώσουν οι Τρισκόφσκι και Ακοράν, υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ακόμη ενός. Ο Ρόκα, σε συνεργασία με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, προσπαθούν να βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Πάντως είναι δύσκολο να γίνουν και οι τέσσερις κινήσεις, που είναι το όριο στη χειμερινή ενίσχυση. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, οι οποίοι θα μπορούν να δώσουν ουσιαστική βοήθεια.

Το έκανε πέρσι ο Ρόκα με τον Φάρλεϊ Ρόσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βγήκε η κίνηση αυτή, όμως αν βρεθεί κάτι το αξιόλογο θα το κυνηγήσει. Η διοίκηση, όπως πάντα, έχει δώσει το ελεύθερο στον Καταλανό να κάνει ό,τι καλύτερο πιστεύει. Οι αποφάσεις που θα πάρει είναι δύσκολες, ενώ υπάρχει ακόμη και το απομακρυσμένο σενάριο να μην γίνει κάποια κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ