aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘλιβερή Άρσεναλ, βήμα πρόκρισης για την Άιντραχτ

Θλιβερή Άρσεναλ, βήμα πρόκρισης για την Άιντραχτ

Δεν λέει να βγει από το αγωνιστικό τέλμα η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και συμπλήρωσε 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις δίχως νίκη!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γκιμαράες και Σταντάρ Λιέγης κόλλησαν στο 1-1 στην Πορτογαλία, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο.

Από ‘κει και πέρα, οι «κανονιέρηδες» έχασαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από τώρα την πρόκριση, αφού στο φινάλε φιλοξενούνται από την ομάδα του Βελγίου. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός Έμερι βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Στην αντίπερα όχθη, οι Γερμανοί ανέβηκαν στη 2η θέση του ομίλου και κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ομπαμεγιάνγκ να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να γράφει το 1-0.

Εντούτοις, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν πτοήθηκε, έμεινε πιστή στο πλάνο της και δικαιώθηκε με ανατροπή στο δεύτερο μέρος: ισοφάρισε στο 55’ με ωραίο πλασέ του Καμάντα, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 1-2 στο 64’.

Κατά τα λοιπά, η Άρσεναλ επιχείρησε να ισοφαρίσει, όμως δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Τυπικά δε, οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «32».

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η ομάδα της Λιέγης ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο 40’ με πέναλτι του Λεστιέν. Παρ’ όλα αυτά, η Γκιμαράες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Αντρέ Περέιρα.

Το δεύτερο ημίχρονο «ανήκε» στους φιλοξενούμενους, ωστόσο τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια και δεν βρήκαν το πολυπόθητο γκολ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Άρσεναλ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2 (45’+1’ Ομπαμεγιάνγκ – 55’, 64’ Καμάντα)
Γκιμαράες-Σταντάρ Λιέγης 1-1 (45’+2’ Αντρέ Περέιρα – 40’ πεν. Λεστιέν)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Άρσεναλ 10 (12-5)
2. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 9 (6-7)
3. Σταντάρ Λιέγης 7 (6-8)
4. Βιτόρια Γκιμαράες 2 (4-8)

Η επόμενη αγωνιστική (12/12):
Άιντραχτ Φρ.-Γκιμαράες
Σταντάρ Λιέγης-Άρσεναλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ