aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετικός στον κορωνοϊό ο Κάρλος Μπιλάρδο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κάρλος Μπιλάρδο

Ο προπονητής, Κάρλος Μπιλάρντο, που οδήγησε την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 ζει από το 2018 σε γηροκομείο και σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Εζησε μια γεμάτη ποδοσφαιρική καριέρα αγωνιζόμενος σε Σαν Λορένσο, Ντεπορτίβο Εσπανιόλ και Εστουδιάντες αλλά και ως προπονητής στην εθνική ομάδα της Κολομβίας της Αργεντινής, της Σεβίλλης, της Μπόκα Τζούνιορς και της Εστουδιάντες.

«Πραγματοποίησε ένα τεστ και βγήκε θετικός, αλλά είναι ασυμπτωματικός και αυτό είναι καλό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δικοί του άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του αυτές τις στιγμές. Η πρώην ομάδα του, Εστουδιάντες, έστειλε το δικό της μήνυμα για τον 82χρονο πλέον θρύλο της Αργεντινής.

Ο Μπιλάρντο διετέλεσε προπονητής της εθνικής Αργεντινής, έχοντας τον Ντιέγκο Μαραντόνα ποδοσφαιριστή, πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986 και τέσσερα χρόνια αργότερα έφτασε ξανά στον τελικό. Επίσης κέρδισε τρεις τίτλους Copa Libertadores ως παίκτης με την Εστουδιάντες μεταξύ του 1968 και του 1970.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ