aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετικό το τεστ του Μισίμοβιτς

Θετικό το τεστ του Μισίμοβιτς

Αν μη τι άλλο, ο Πέντζα Μισίμοβιτς ήρθε καλά γυμνασμένος στην Κύπρο για να δοκιμαστεί στις προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας. Συμπέρασμα που προκύπτει από το αποτέλεσμα του εργομετρικού έλεγχου.

Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός τα πήγε περίφημα στην αξιολόγηση φυσικής κατάστασης. Κάτι που όμως δεν προϋποθέτει ότι θα αποκτηθεί. Πλέον, μένει να πείσει και για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του.

Προς το παρόν, όμως, δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση. Δεν γίνεται αλλιώς, αφού το πρόγραμμα εκγύμνασης των ημερών επικεντρώνεται κυρίως στη φυσική κατάσταση. Περισσότερη μπάλα και δίτερμα, θα περιλαμβάνει η ερχόμενη εβδομάδα και τότε θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τα αγωνιστικά του στοιχεία ο Μισίμοβιτς.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο δοκιμαζόμενους, Ιμπραχίμ Καμπά και Χάρισον Γεωργίου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, ο Εμιλιάνο Φούσκο ανέλαβε πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ