aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετικό τεστ με Ντούρις!

Θετικό τεστ με Ντούρις!

Με θετικό βαθμό πέρασε το πρώτο της φιλικό τεστ, επί κυπριακού εδάφους η Ανόρθωση, μετά τον αποκλεισμό της στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Αμμοχώστου σε σημερινό (27/07) φιλικό επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», χάρη σε γκολ του Ντούρις, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Κατσαράβα.

Η Ανόρθωση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του φιλικού ήταν κατά πολύ καλύτερη από την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, κάτι άλλωστε που θεωρείτο εντελώς φυσιολογικό. Αξίζει να αναφερθεί πως η «Κυρία» είχε κι ένα δοκάρι έπειτα από απευθείας φάουλ του Εγγλέζου, ενώ υπενθυμίζουμε πως όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που διατέθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν για βοήθεια προς τους πυρόπληκτους από της φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στο πρώτο μέρος, για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι Φελγκέιρας, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Εγγλέζου, Ντούρις και Κατσαράβα, ενώ στην επανάληψη, χρόνο συμμετοχής πήραν οι Μικελτάντζε, Οικονομίδης, Νεοφύτου, Αρτυματάς.

Για την Άχνα αγωνίστηκαν οι Μπογκατίνοφ, Ιωάννου, Χριστοφή, Κυπριανού, Α. Ηλία, Κ. Ηλία, Παπαγεωργίου, Νταβόρ, Μαρκόσκι, Ρόκατς, Κονέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ