aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετική διάθεση για συμφωνία με τον Πουρσαϊτίδη!

Θετική διάθεση για συμφωνία με τον Πουρσαϊτίδη!

Στη Νέα Σαλαμίνα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Για αυτό και οι δύο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει για να συνεχίσουν μαζί και στη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Λάζος μίλησε το πρωί στον Active και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, τονίζοντας πως υπάρχει καλή διάθεση για να συμφωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

«Για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε κάνει μία προφορική κουβέντα και οι δύο μας θέλουμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εμείς και αυτός. Είναι χαρούμενος και αυτός μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Για αυτό και εμείς τον στηρίξαμε. Ο Σάββας έχει όραμα, έχει φιλοσοφία και μπορεί να ανεβάσει τη Νέα Σαλαμίνα επίπεδο στη νέα χρονιά. Έτσι δεν βιαζόμαστε θα έρθει ώρα που θα καθίσουμε μαζί με τον προπονητή μας και να συμφωνήσουμε», το σχόλιο του Δημήτρη Λάζου στον Active.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ