aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘετικές ενδείξεις για Μάρκοβιτς-Φοπαλά και κίνδυνος για τέσσερις

Θετικές ενδείξεις για Μάρκοβιτς-Φοπαλά και κίνδυνος για τέσσερις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό των κυανόλευκων είναι στραμμένο στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Αλκή στο «Αμμόχωστος», το οποίο θεωρούν δύσκολο. Ούτε που περνά από το μυαλό των ποδοσφαιριστών και του Σωφρόνη Αυγουστή ότι μπορεί να έχουν βαθμολογικές απώλειες, αλλά για να φτάσουν στον στόχο τους θα χρειαστεί πολλή δουλειά και συγκέντρωση.

Στη διάθεση του Κύπριου προπονητή θα είναι οι Σατσέτι και Ρομπέρζ, ενώ εκτός πλάνου είναι ο Βασιλείου. Τη θέση του τελευταίου θα πάρει ο Ουεντραόγκο. Στην αποστολή θα είναι ο Φοπαλά, ενώ θετικές είναι οι ενδείξεις για τον Μάρκοβιτς.

Ο τελευταίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Αλκή. Το σίγουρο είναι πως ο Σέρβος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τη μεθεπόμενη Κυριακή. Όσο αφορά στον Γιούστε, το πιθανότερο είναι πως θα είναι έτοιμος μετά τη δεύτερη ή την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών και αν αγωνιστούν μεθαύριο απέναντι στην Αλκή, είτε βασικοί είτε αναπληρωματικοί, θα χρειαστούν προσοχή. Πολύ περισσότερο επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Εμίλιο Ζελάγια (2), Ντίλαν Ουεντραόγκο (2), Κέβιν Μπρου (2) και Σάσα Μάρκοβιτς (5 – η συμπερίληψή του στην αποστολή είναι αμφίβολη).

Είναι ορατό μάλιστα, λόγω ΑΠΟΕΛ, να μην τους χρησιμοποιήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο μεθαυριανό αρχικό σχήμα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα στο «Αμμόχωστος», θα αποφασίσει αν θα τους χρησιμοποιήσει απέναντι στην «Αθάνατη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ