aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘες να κάνεις κουμάντο; Απόδειξε το!

Θες να κάνεις κουμάντο; Απόδειξε το!

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα. Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα έχουν να αντιμετωπίσουν όμως είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να φύγουν με ένα σημαντικό «διπλό». Η «Κυρία» θα έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει το ματς με τη Δόξα, να αυξήσει τις αποστάσεις από κάποιες ομάδες που διεκδικούν την έκτη θέση και υπέστησαν απώλειες.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει μεγάλη σιγουριά στην ομάδα του Λέβι ότι θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Αγιλάρ και Αριστοτέλους. Ο Κολούνγκα είναι στην αποστολή αλλά θα μείνει στον πάγκο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, αν και είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με την Αναγέννηση Δερύνειας, εντούτοις είναι πιθανό να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ίσως πάρει για πρώτη φορά ο Φιλίπε Ολιβέιρα, ο οποίος αν προτιμηθεί, λογικά θα πάρει τη θέση του Οικονομίδη. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα παίξει ως επιτελικός μέσος ο Ράγιος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Σάντος και κεντρικοί αμυντικοί οι Ερέρο και Σιβού. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Ζοάο Βίκτορ και Μίτροβιτς και Ράγιος σε επιτελικό ρόλο. Στα δύο «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Καρλίτος και Φιλίπε Ολιβέιρα και στην κορυφή ο Άλβες. Σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός ο Οικονομίδης τότε θα μείνει στον πάγκο ο Ολιβέιρα και θα παίξει στο δεξί «φτερό» ο Ράγιος.

Ο Λέβι δεν αναμένεται να εκπλήξει με κάποια άλλη κίνηση σχετικά με την ενδεκάδα, μιας και σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος θέλει να δημιουργήσει μια ενδεκάδα στην οποία θα στηριχθεί για τη συνέχεια και να έχει κάποιους παίκτες τους οποίους θα μπορεί να υπολογίζει έτσι ώστε να του δώσουν σημαντικές λύσεις. Είτε στο αρχικό σχήμα, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ