aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘερμό επεισόδιο Αμπιντάλ με τον εκπρόσωπο του αδιόρθωτου Ντεμπελέ

Θερμό επεισόδιο Αμπιντάλ με τον εκπρόσωπο του αδιόρθωτου Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν λέει να συμμορφωθεί και οδηγείται σε ρήξη με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα σε συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον τεχνικό γραμματέα της ομάδας, Ουσμάν Ντεμπελέ, και τον ατζέντη του παίκτη, Μούσα Σισοκό.

Όλα άρχισαν όταν μετά τον αγώνα με την Μπιλμπάο και τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γάλλος επιθετικός, του δόθηκε εντολή να πάει για εξετάσεις. Εκείνος αγνόησε τους πάντες και έφυγε στο ρεπό του για το εξωτερικό (άλλοι λένε πως πήγε στη Σενεγάλη κι άλλοι στη μητέρα του στη Γαλλία), ενώ όταν επέστρεψε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί βαριά θλάση και θα μείνει εκτός για πέντε εβδομάδες.

Στην «Μπάρτσα» εξοργίστηκαν με τη συμπεριφορά του και κάλεσαν τον εκπρόσωπό του για εξηγήσεις. Σε αυτό το ραντεβού που κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο για την απειθαρχία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντεμπελέ επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς στο παρελθόν έχει καθυστερήσει σε προπονήσεις ή δεν έχει παρουσιαστεί καθόλου, λόγω του εθισμού του στα video games. Μια φορά, δε, σε «έφοδο» της διοίκησης στο σπίτι του διαπιστώθηκε πως ήταν άνω κάτω από τα πάρτι που φιλοξενεί τακτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ