aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘεόδωρος Αντωνίου: «Ο κόσμος ήταν ανατριχιαστικός»

Θεόδωρος Αντωνίου: «Ο κόσμος ήταν ανατριχιαστικός»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τα αγωνιστικά νέα και τα εισιτήρια.

«Η ομάδα δεν ήταν καλή, πιστεύαμε ότι μετά τη Δόξα θα δίναμε συνέχεια στην ανοδική μας πορεία. Δυστυχώς κάναμε μία κακή εμφάνιση για 60 λεπτά, μετά ήμασταν καλοί, δεν καταφέραμε να αλλάξουμε κάτι. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει όλοι να προβληματιστούν για να γίνει η ομάδα καλύτερη στη συνέχεια», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι το πρώτο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, πάντα αυτά τα παιχνίδια συνοδεύονται με τη χρυσόσκονη. Είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και εμείς θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε για τη νίκη. Ο Σοάρες έχει ένα πρόβλημα, πέρασε από εξετάσεις, υπάρχει μία μυϊκή διάταση, δεν προπονήθηκε σήμερα, ούτε μάλλον αύριο, οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο ίδιος δεν δέχεται εύκολα να μην αγωνιστεί και είμαι σίγουρος θα τα δώσει όλα για να είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ιατροί μας τα δίνουν όλα για να είναι έτοιμος ο Σοάρες και ο Ζούνιορ. Η προσπάθεια είναι να είναι και οι δύο έτοιμοι».

Ακολούθως, ο Αντωνίου, τόνισε: «Τα εισιτήρια για το ντέρμπι θα βγουν από Πέμπτη. Γίνονται πάντα επαφές του προέδρου με τον προπονητή, έτσι έγινε και χθες. Τέθηκαν κάποια πράγματα στο τραπέζι και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτά που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν για να έχει η ομάδα ανοδική πορεία. Ο κόσμος ήταν ανατριχιαστικός στο ΑΕΚ Αρένα, έκλεψε την παράσταση και το έκανε δικό του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ