aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέμα στη Βραζιλία ο Ντανίλο: «Πρωταγωνιστής σε μια εξαιρετική περίοδο για την ΑΕΛ»

Θέμα στη Βραζιλία ο Ντανίλο: «Πρωταγωνιστής σε μια εξαιρετική περίοδο για την ΑΕΛ»

Εκ νέου θέμα συζήτησης στη Βραζιλία έγινε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ντανίλο. Η ιστοσελίδα uol.com.br, συγκεκριμένα με τίτλο «Ο Ντανίλο σκόραρε και εξασφάλισε μια ακόμα νίκη για την ΑΕΛ», η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα αναφέρεται στην καθοριστική εμφάνιση του ποδοσφαιριστή των γαλαζοκιτρίνων απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Σιγά που θα την άφηνε

Το δημοσίευμα:

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΛ σε μια εξαιρετική περίοδο για το κλαμπ, ο μέσος Ντανίλο, ένας Βραζιλιάνος γεννημένος στο Βέλγιο, έλαμψε στο θρίαμβο της ομάδας του επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Κύπρο με σκορ 2-0. Ήταν ο σκόρερ του πρώτου από τα δύο γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά και βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Αναμφισβήτητα, ήταν ένα αποτέλεσμα που μας δίνει περισσότερο κίνητρο ενόχει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει».

«Διανύω μια εξαιρετική περίοδο και αυτό συμβαίνει χάρις στην ΑΕΛ. Δούλεψα σκληρά για να καταφέρω να είμαι σε αυτό το επίπεδο, να πραγματοποιώ τέτοιες εμφανίσεις, και να βοηθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ