aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέμα ημερών για τον Μαργκάσα

Θέμα ημερών για τον Μαργκάσα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στο 66ο λεπτό του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΛ (4-1), ο Ρενάτο Μαργκάσα έγινε υποχρεωτική αλλαγή, αφού μετά από χτύπημα της μπάλας προκλήθηκε τράνταγμα στον αυχένα του. Ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος ζαλίστηκε και δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του στη Νέα Σαλαμίνα.

Έτσι, δεν προπονήθηκε χθες για προληπτικούς λόγους και σήμερα ή αύριο θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας της Αμμοχώστου. Με στόχο να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη για το παιχνίδι με την τυπικά γηπεδούχο Αλκή, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος».

Απέναντι στην «Αθάνατη» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρομάν Τζολοβάρτ, ο οποίος είναι επιρρεπής στις κίτρινες κάρτες και την περασμένη Κυριακή τιμωρήθηκε για έκτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Απουσία σοβαρή δίχως συζήτηση, καθώς αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της άμυνας των Σαλαμιναίων.

Εκτός απροόπτου θα τον αντικαταστήσει ο Φεντερίκο Ντομίνγκες, ο οποίος, μετά τις αρχικές παρουσίες του στο βασικό σχήμα, τελευταίως κλείνεται να αναπληρώσει το κενό του εκάστοτε απόντα σέντερ μπακ. Υποψήφιος για τη θέση είναι και ο Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, ενώ στο κέντρο της άμυνας μπορεί να αγωνιστεί επίσης ο δεξιός φουλ-μπακ Κωνσταντίνος Μιντίκκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ