aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέμα χρόνου η αποχώρηση του

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του

Είναι πλέον θέμα χρόνου να τελειώσει το θέμα της αποχώρησης του Ντόσα Ζούνιορ από την ΑΕΛ. Ο κυπριοποιημένος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους στη δεύτερη θητεία του. Το ήθελε, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του τον περασμένο Φεβρουάριο στάθηκε εμπόδιο.

Επανήλθε στην τρέχουσα σεζόν για λίγο, αγωνίστηκε με τη Δόξα, ενώ συμμετείχε στον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα, βιώνοντας τον οδυνηρό αποκλεισμό. Ο Ζούνιορ είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και αν αποχωρήσει θα την απαλλάξει από ένα σημαντικό ποσό.

Οι ΑΕΛίστες θα τον ήθελαν για πάντα στην ομάδα τους, όμως η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε. Θα θυμούνται όμως με νοσταλγία τις υπέροχες εμφανίσεις του την περίοδο 2011-12, όταν κατακτήθηκε το πρωτάθλημα, μα και την επόμενη με τη συμμετοχή σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ που πέτυχε στο Βελιγράδι στην ιστορική νίκη επί της Παρτίζαν με 1-0, θα μείνει για πάντα χαραγμένο με χρυσά γράμματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ