aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλουν να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά

Θέλουν να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά

Μετά τις δύο σερί ήττες από τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, η Ανόρθωση θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Ρόνι Λέβι να βγάλουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και να παρουσιάσουν μία εκ των καλύτερών τους φετινών εμφανίσεων.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μάλλον θα έκανε καλό, μιας και υπήρξε ηρεμία, πήραν ανάσες οι ποδοσφαιριστές και έστρεψαν αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Μπορεί βαθμολογικά κίνητρα να μην υπάρχουν, όμως όλοι έχουν πάρει το μήνυμα (και από τη διοίκηση) ότι δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια έως το τέλος του μαραθωνίου.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Αγιλάρ που εδώ και καιρό είναι εκτός προπονήσεων. Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ή διαφοροποιήσεις που θα μας εκπλήξουν, όπως έγινε για παράδειγμα στο ματς της Λευκωσίας απέναντι στην Ομόνοια και είχαν συζητηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ