aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλουν επιστροφή στις νίκες

Θέλουν επιστροφή στις νίκες

Στο σημαντικότερο αγώνα της ημέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Έβερτον στο Old Trafford με τις δύο ομάδες να θέλουν επιστροφή στις νίκες.

Τα 19 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα έφτασε η Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα, η οποία όμως δυσκολεύεται να σπάσει κλειστές άμυνες μετρώντας μόλις 6 εντός έδρας νίκες σε 15 παιχνίδια με 20 τέρματα υπέρ και 10 κατά. Σημαντικές επιστροφές για τους γηπεδούχους, για τους οποίους επιστρέφουν από τιμωρία οι Ιμπραΐμοβιτς και Χερέρα, αλλά με αμφίβολο τον Πογκμπά και χωρίς τους τραυματίες Σμάλινγκ, Τζόνες και Μάτα.

Απογοητευτική απέναντι στη Λίβερπουλ στον τελευταίο της αγώνα η Έβερτον με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1. Με σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι για τους οποίους θα απουσιάσουν οι Μπολασιέ, Κόλεμαν, Σναϊντερλίν, Μορί, με τον Μακ Κάρθι να είναι αμφίβολος.

Τρεις νίκες και 2 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια της Έβερτον η οποία όμως εκτός έδρας μετρά μόλις 4 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 15 παιχνίδια της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ