aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε»

«Θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Αταλάντα Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αρχικό σχόλιο: Αύριο είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε και να περάσουμε. Για τον Γκόμες δεν ξέρουμε ακόμα, αναμένουμε και εμείς τα καλύτερα νέα.

Για το πως θα αντιμετωπίσει την πίεση του, ο Απόλλων έχει την τελευταία ευκαιρία του: Πρέπει να δούμε το παιχνίδι και όχι τον αντίπαλο.  Είμαστε άτυχοι με κάποιους τραυματίες. Πρέπει να  σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέα Μασιέλο, ο οποίος ανάφερε: Είχαμε κάποια προβλήματα με τις έντονες προπονήσεις και την Ευρώπη. Είναι πάντα δύσκολα εκτός έδρας. Ο Απόλλωνας θέλει να μας δυσκολέψει γιατί παίζει στην έδρα του όμως θα μπούμε με δυνατή νοοτροπία και πιστεύω θα αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Για τα αμυντικά λάθη και ότι δέχεται εύκολα γκολ στα τελευταία ματς: Κάνουμε λάθη το προσέξαμε και φαίνεται σιγά σιγά δουλεύουμε με συμπαίκτες μου και πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Δυστυχώς κάθε λάθος φαίνεται.

Για την παρουσία του κόσμου: Είναι μεγάλη ευθύνη για μας που θα έρθουν 800 οπαδοί. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους και θα έχουμε την ευκαιρία να το καταφέρουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ