aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θέλουμε επαναληπτικό γιορτή»

«Θέλουμε επαναληπτικό γιορτή»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, ειδικά μετά το προβάδισμα πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με το εκτός έδρας 1-0 επί της Προγκρέ.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και μπορούσαμε και για μεγαλύτερο σκορ. Δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε στο πρώτο μέρος, αλλά όσο περνούσε η ώρα και βάσει των βελτιώσεων στην επανάληψη πήραμε τη νίκη και κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας. Είναι πάρα πολλά αυτά που ξεχωρίσαμε. Ο προπονητής μετά το τέλος του αγώνα τόνισε την καλή εμφάνιση σε σχέση με το πώς ξεκινήσαμε. Πρέπει να είμαστε κάπως προσγειωμένοι», είπε και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο μέρος παγιδευτήκαμε στο ρυθμό της Προγκρέ. Ήταν μικρό και το γήπεδο. Η εμφάνιση στο δεύτερο αποδεικνύετε πως όταν θέλουμε μπορούμε σε μικρό γήπεδο να παίξουμε καλύτερα. Μπορεί να έχουμε προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί βλέπω πως υπάρχει ένα πανηγυρικό κλίμα. Δεν νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε και χθες. Είμαστε καλύτερη ομάδα, απλά να τονίσω ότι πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα από όλους».

«Να τους ευχαριστήσουμε γιατί έκαναν κι αυτοί μεγάλο ταξίδι και βοήθησαν σημαντικά στη νίκη κάτι που ανέφεραν και οι παίκτες και ο προπονητής. Ο επαναληπτικός θέλουμε να είναι γιορτή. Να γεμίσει το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ανεβαίνει και o αριθμός των διαρκείας και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Είμαστε περίπου στα 1000 αυτή τη στιγμή. Πέρυσι ακουμπήσαμε τις 2.000. δεν αρχίσαμε καλά φέτος αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδας μια μεγάλη μάζα αγόρασε διαρκείας ή ανανέωσε», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ