aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει Βαϊνάλντουμ η Λίβερπουλ

Θέλει Βαϊνάλντουμ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δίνει σκληρή μάχη με Τότεναμ και Έβερτον για την υπογραφή του 25χρονου Ολλανδού Βαϊνάλντουμ από την Νιούκαστλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκτιμά πολύ το ταλέντο την ενέργεια και την βοήθεια στο γκολ, του 25χρονου Βαϊνάλντουμ, και σκοπεύει να πληρώσει την ρήτρα των 25 εκ. λιρών για να τον κάνει δικό του.

Εκτός όμως από την Λίβερπουλ τον Ολλανδό θέλουν και οι Έβερτον και Τότεναμ. Ο μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν είχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα, όταν άφησε την PSV  για να μετακομίσει στο νησί αναγκάζοντας την υποβιβασμένη πλέον Νιούκαστλ να πληρώσει για χάρη του 14,5 εκ. λίρες.

Η Λίβερπουλ είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη αλλά στο κόλπο έχει μπει σφήνα και η Τότεναμ, η οποία ολοκλήρωσε την μεταγραφή του 21χρονου Γάλλου Κέβιν Ενκουντού για 11 εκ. λίρες. Το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από τα καθιερωμένα ιατρικά, πράγμα το οποίο θα συμβεί μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Με τον νεαρό Γάλλο να μετακομίζει στην Τότεναμ η ομάδα του Ποκετίνο θα έχει πραγματοποιήσει την τρίτη της μεταγραφή μετά τους Γουανιάμα και Γιάνσεν ξοδεύοντας έως τώρα 40 εκ. λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ