aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει τον μανδύα του… Κουχούλιν

Θέλει τον μανδύα του… Κουχούλιν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΟΔΥΣΣΕΩΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του μυθικού ήρωα Κουχούλιν, του αντίστοιχου Ηρακλή για τους Ιρλανδούς, αρχίζει η νέα σεζόν για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει το βράδυ την ιρλανδική Ντάντοκ (έτσι την προφέρουν οι ντόπιοι), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε στο «Όριελ Παρκ» της πόλης Ντάντοκ και θα αρχίσει στις 21:45, με τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision Sports 2.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους κυπελλούχους και αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη εικόνα που θα παρουσιάσουν, υπό τις οδηγίες -πλέον- του Αντόνι Ιραόλα. Λογικό, λόγω κυρίως της περιόδου που βρισκόμαστε, η ομάδα να μην παρουσιαστεί σε φουλ βαθμό ετοιμότητας, όμως αυτό δεν αλλάζει τον στόχο: Σκορ τέτοιο που να χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ευνοϊκό για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (2/8, 18:30) στο «ΑΕΚ Αρένα».

Η αντίπαλος σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αφού το πρωτάθλημά της έχει ήδη συμπληρώσει 25 αγωνιστικές, όμως όπως η ίδια η ΑΕΚ έδειξε, συμπατριώτισσες της Ντάντοκ (Κλίφτονβιλ, Κορκ) δεν αποτελούν μεγάλα φόβητρα. Με άλλα λόγια, μία «σοβαρή» ΑΕΚ μπορεί να πάρει το σκορ που επιθυμεί, κάτι που έκανε κατά το παρελθόν κόντρα σε ομάδες αυτού του βεληνεκούς και σε τέτοιες προκριματικές φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ