aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει τον «εγκέφαλο» της Ατλέτικο η Γιουνάιτεντ!

Θέλει τον «εγκέφαλο» της Ατλέτικο η Γιουνάιτεντ!

Μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να αλλάξει όλο τον τρόπο λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος, απόφαση που ούτως ή άλλως είχε παρθεί πριν από τις εξελίξεις με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στο πλαίσιο αυτό, προτεραιότητα είναι η θέση του αθλητικού διευθυντή, τον οποίο ο αγγλικός σύλλογος αναζητά εδώ και αρκετούς μήνες, με τη «Mirror» να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα τις εξελίξεις επί του θέματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός που έχει ρόλο φαβορί είναι ο Αντρέα Μπέρτα. Πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, που είναι εκ των βασικών συντελεστών του δημιουργήματος των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια και του πιστώνονται πολλές από τις επιτυχίες της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Βέβαια, η Ατλέτικο δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αφού αναμένεται να απαντήσει με νέο συμβόλαιο. Εκτός, όμως, από τον Μπέρτα η Γιουνάιτεντ έχει στη λίστα της και τον Πολ Μίτσελ που έχει ανάλογο πόστο στη Λειψία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ