aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει το τρίποντο για το μεγάλο άλμα

Θέλει το τρίποντο για το μεγάλο άλμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα γίνονται σκέψεις ενίσχυσης, αλλά δεν χωρεί καμιά αμφιβολία ότι το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι άλλο. Οι κυανόλευκοι θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση για να νικήσουν και να βρεθούν πιο κοντά στον στόχο τους. Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή έχουν βάλει στην ακίδα του στόχου τους τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό Σόλομον, την ίδια ώρα που είναι στην πόρτα εξόδου ο Μπεντόγια. Όμως, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα με την Ανόρθωση, αυτό που θέλουν είναι η ομάδα τους να μπει στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένη και παθιασμένη για τη νίκη. Ο στόχος των ποδοσφαιριστών αυτός είναι, καθώς τα υπόλοιπα (μετεγγραφικά) είναι δουλειά τη διοίκησης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό και στο μυαλό του δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του μήνα που διανύουμε. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τη μεστή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» και νιώθουν πως ήλθε η ώρα να κερδίσουν και το πρώτο ντέρμπι. Συμπίπτει μάλιστα και με μια χρονική περίοδο όπου με τρεις βαθμούς ο Απόλλων θα κάνει ένα σπουδαίο άλμα στην προσπάθειά του για κατάκτηση του τίτλου.

Η δύναμη της έδρας, η ποιότητα της ομάδας της Λεμεσού, σε συνδυασμό με τη δίψα που υπάρχει, μπορούν να της χαρίσουν τη νίκη. Πιο πολύ, η φετινή ομάδα ποντάρει στην αποτελεσματικότητά της. Η δημιουργία πολλών ευκαιριών είναι στοιχείο που δεν το έχουν άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους. Και όχι μόνο δημιουργεί αλλά και σκοράρει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, και δεν είναι τυχαίο που, αν και με λιγότερα παιχνίδια, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ