aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει το «διπλό» (και) για το +7!

Θέλει το «διπλό» (και) για το +7!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πανέτοιμη να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα, παρουσιάζεται η Ανόρθωση, που έχει ως στόχο να αποδράσει με το «διπλό» από το «ΑΕΚ Αρένα». Σαφώς κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολο, όμως μέχρι σήμερα η ομάδα του Ρόνι Λέβι έχει δείξει ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Το γεγονός ότι θα βρει απέναντί της μια «πληγωμένη» ΑΕΚ, για κάποιους είναι καλό και για άλλους κακό. Καλό, γιατί δεν είναι στα καλύτερά της κι αν έρθει η νίκη θα ξεφύγει στο +7 από την αντίπαλό της. Κακό, γιατί πάντα μια «πληγωμένη» ομάδα θέλει να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και έχει επιπλέον κίνητρο. Ένα βασικό «όπλο» για την «Κυρία» είναι η καλή αμυντική γραμμή. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αν το πετύχει και απόψε αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο της.

Ο Λέβι δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Πράνιτς, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, λογικά θα μείνει εκτός και τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Μπανταλόφσκι. Απ’ εκεί και πέρα θα είναι οι ίδιοι, εκτός κι αν ο Λέβι ετοιμάζει κάποια έκπληξη, κάτι που δεν συνηθίζει. Για παράδειγμα μια σκέψη του είναι ο Αντρέ Άλβες στην κορυφή, όμως ίσως δώσει ακόμη άλλη μιαν ευκαιρία στον Καμαρά.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιά στην άμυνα ο Σιβού, αριστερά ο Μπανταλόφσκι και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή, οι φορμαρισμένοι Βίκτορ και Οικονομίδης έχοντας ανασταλτικό ρόλο και πιο μπροστά ο Ράγιος. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Σισέ και Παλάνκα, καθώς ο Αμπντουλάγιεφ δεν προλαβαίνει και στην κορυφή ο Καμαρά, που ψάχνει το πρώτο του γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ