aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει το «διπλό» για να απογειωθεί

Θέλει το «διπλό» για να απογειωθεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με στόχο το διπλό θα παραταχθεί το απόγευμα ο Απόλλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όλοι είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Είναι νωρίς να ισχυριστεί κάποιος, πως μια πιθανή βαθμολογική απώλεια θα αλλάξει κάτι από τις προθέσεις και φιλοδοξίες των κυανόλευκων στο κυνήγι για τον τίτλο. Από την άλλη, όμως, μια νίκη στην έδρα των πρωτοπόρων θα προσθέσει επιπλέον δυναμική στην ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή.

Γι’ αυτό θα μπουν παθιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, να κτυπήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς. Είναι αγώνας, που χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, καλό ρυθμό και αγωνιστική πειθαρχία. Η τεχνική ηγεσία θα έχει πρώτιστο στόχο να κτίσει την επιτυχία, διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Μπροστά από τον Βάλε θα πρέπει να λειτουργήσουν όλα με ψυχραιμία και σωστές τοποθετήσεις. Ο Γιούστε με τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας θα έχουν πολλή δουλειά, όπως και ο Πέδρο με τον Σαντάνα στα δύο άκρα της άμυνας, που θα πρέπει να κρατήσουν τα πόστα τους, αλλά να βοηθήσουν και επιθετικά.

Η μεσαία γραμμή και ειδικά ο Σατσέτι με τον Άλεφ θα αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας, με τον Ντα Σίλβα να αναλαμβάνει τον γνωστό ηγετικό του ρόλο. Οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν το μυαλό τους μόνο στην άμυνα. Έχουν γρήγορους και ποιοτικούς επιθετικούς και θα ψάξουν για το γκολ που θα τους δώσει την ευκαιρία να φύγουν με τη νίκη από την έδρα των αντιπάλων τους . Ο Μαγκλίτσα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα πλάγια ο Σκέμπρι με τον Γιάκολιτς. Υπάρχουν όμως και οι επιλογές με τους Ζελάγια και Σαρδινέρο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του και την ευθύνη στο κοουτσάρισμα θα έχει ο Περικλής Παπαπαναγή.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών, αλλά πιο πολύ αυτό που θέλουν να δουν στον Απόλλωνα, είναι τους παίκτες τους να τρέχουν και να μην αφήνουν σπιθαμή του γηπέδου απάτητη. Το αδιάκοπο τρέξιμο, το πάθος, η καλή ανταπόκριση στα μεσοαμυντικά καθήκοντα και η φαντασία στην επίθεση θα καθορίσουν πολλά. Με οδηγό την καλή απόδοση και ειδικότερα τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, ο Απόλλων μπορεί να φθάσει στον στόχο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ