aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει το «μπαμ» για τον αντί-Νεϊμάρ!

Θέλει το «μπαμ» για τον αντί-Νεϊμάρ!

Μία ανάσα από την Παρί βρίσκεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, θα υπογράψει στους Παριζιάνους μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ήδη, στη Μπαρσελόνα, αναζητούν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος σύμφωνα με την καταλανική Sport θα είναι ο Αντουάν Γκριζμάν. Για τους «μπλαουγκράνα» ο επιθετικός της Ατλέτικο αποτελεί Νο1 στόχο για αντι-Νεϊμάρ και δεν αποκλείεται να κλείσει σύντομα η μεταγραφή του.

Ο Γκριζμάν, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι δεν θέλουν να τον χάσουν, αφού ακόμα ισχύει η τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί και δεν θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει. Η ρήτρα του Γκριζμάν ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, με την Μπαρσελόνα πάντως να μην είναι διατεθειμένη να δώσει τόσα, αν και σίγουρα θα κάνει μια μεγάλη πρόταση. Σύμφωνα με τα καταλανικά δημοσιεύματα, πρέπει να περιμένουμε άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ