aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεάντρο Σίλβα

Θέλει πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεάντρο Σίλβα

Από την στιγμή που η ΑΕΛ είναι πρώτη, οι ποδοσφαιριστές που είναι και άμεσοι πρωταγωνιστές, κάνουν κι αυτοί όνειρα. Σε δηλώσεις του σε πορτογαλική εφημερίδα (Ο’Jogo), ο Λεάντο Σίλβα ανέφερε πως ξεχωρίζει στο μυαλό όλων και η πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλήτρια η ομάδα τους.

«Ο στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Έτσι θα μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ποιότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι το επίπεδο είναι χαμηλό, αλλά στην συνέχεια κατάλαβα ότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Είδαμε τι έκανε ο Απόλλωνας με τη Μαρσέιγ και τη Λάτσιο. Υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες που αν έπαιζαν στην Πορτογαλία θα ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα», είπε.

Και κατέληξε: «Δεν μετάνιωσα που ήλθα στην Κύπρο. Η οικογένεια μου είναι καλά και ο κόσμος επίσης μου συμπεριφέρεται πολύ καλά. Αν έμενα στη Πόρτο θα πήγαινα δανεικός… Είμαι χαρούμενος εδώ. Φυσικά μου λείπει η υπόλοιπη οικογένεια μου αλλά εδώ είναι μια πολύ καλή χώρα, το ίδιο και το επίπεδο ζωής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ