aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει πίσω τον Ζαχά η Γιουνάιτεντ

Θέλει πίσω τον Ζαχά η Γιουνάιτεντ

Το ποσό των 70 εκατομμυρίων λιρών (81.15 εκατ. ευρώ) είναι διατεθειμένη να εκταμιεύσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα του Γουίλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ιβοριανός επιθετικός μετρά ήδη ένα πέρασμα από το «Ολντ Τράφορντ», αφού πρόκειται για την τελευταία μεταγραφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ξοδέψει περίπου 11 εκατομμύρια (12.75 εκατ. ευρώ) για να τον αποκτήσουν από την Πάλας, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού.

Έκτοτε μεσολάβησαν οι γεμάτες χρονιές του με τους «αετούς», με αποτέλεσμα ο 27χρονος άσος να αιτηθεί το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφή, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε σύλλογο που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον από Άρσεναλ και Έβερτον, ο παίκτης παρέμεινε στο «Σέλχαρστ Παρκ» αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από το πρωί της Κυριακής διάφορα βρετανικά Μέσα, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο για χάρη των «red devils».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ