aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει νίκη για να ηρεμήσει

Θέλει νίκη για να ηρεμήσει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το καλύτερο γιατρικό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες δεν είναι άλλο από την επιστροφή στις επιτυχίες. Αυτό θα επιδιώξει να πετύχει η ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην (πρωτοπόρο) Ανόρθωση, θέλοντας να «διαγράψει» τις ήττες από την Ομόνοια και τη Νέα Σαλαμίνα, γυρίζοντας έτσι σελίδα. Η απογοήτευση και η γκρίνια μετά από αρνητικά αποτελέσματα είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν. Όπως και η έντονη κριτική. Στην ΑΕΚ όμως καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι, μιας και στόχος είναι η ομάδα να βοηθηθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να μπορέσει να βρει τις λύσεις που θα την κάνουν να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ο Ιδιάκεθ καλείται να βρει τρόπους να παρουσιάσει καλύτερη την ομάδα του. Να γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική. Ίσως είναι καιρός να αφήσει στην άκρη το 3-4-3 και να δει την ομάδα του και σε έναν πιο «νορμάλ» σχηματισμό ή, αν το προτιμάτε, καλύτερη τακτική. Σε κάποια παιχνίδια τού βγήκε που έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όμως φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πάντα το σύστημα αυτό. Ίσως χρειάζεται να γίνει αλλαγή, όπως και να αρχίσει να κάνει πιο λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Ισπανός είναι προπονητής που θέλει να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο και πολλές φορές τα κατάφερε. Οι… περίεργες επιλογές του κάποιες φορές ήταν και αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον κόσμο.

Πάντως, σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης με φίλους της ΑΕΚ την προηγούμενη Δευτέρα διέψευσε ότι υπάρχει θέμα προπονητή. Μάλιστα, ο σύνδεσμος ΑΕΚ Supporters εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΑΕΚ Supporters με τον πρόεδρο του σωματείου μας Άντρο Καραπατάκη και το διοικητικό μέλος Εύμαιο Ευθυμιάδη. Τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα που απασχολούν τα έργα και τις ευθύνες μας ως ΑΕΚ Supporters. Μοναδικός μας στόχος το μεγαλείο της ΑΕΚ». Πλέον, ο κόσμος καλείται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να μείνει κοντά στην ομάδα και το ερχόμενο Σάββατο να δώσει δυναμική παρουσία στις κερκίδες του σταδίου του συλλόγου για να γίνει μια νέα αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ