aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να το ξανακάνει ο Απόλλωνας...

Θέλει να το ξανακάνει ο Απόλλωνας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Να το κάνει όπως και πριν από μία εβδομάδα στο ΓΣΠ. Αυτό θέλει ο Απόλλων και όσο πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όλο και ανεβαίνει ο «πυρετός». Σαφώς και δεν χρειάζεται να επαναλάβει κάποιος στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή πως το αυριανό (31/01) ντέρμπι είναι ένα άλλο παιχνίδι και χρειάζεται μια νέα προσέγγιση. Ο φετινός Απόλλων, έχει συν τοις άλλοις και αρκετή σοβαρότητα στο παιχνίδι του. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη η τεχνική ηγεσία και τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει ρίξει το βάρος στις λεπτομέρειες, που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία σ’ ένα ματς με ειδική σημασία.

Οι κυανόλευκοι, όπως απέδειξαν και στο τελευταίο τους παιχνίδι, διανύουν την καλύτερη περίοδο τους και είναι κοντά στα επίπεδα που παρουσίασαν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Μένει να επαναλάβουν τον εαυτό τους και να αποδείξουν και πάλι, πως η χρονιά είναι δική τους και τίποτε δεν τους σταματά. Πέραν από την ποιότητα από την οποία ξεχειλίζει, η ομάδα σφύζει από υγεία και αυτοπεποίθηση. Δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά πως το αυριανό παιχνίδι είναι κλειδί για τη μετέπειτα πορεία του Απόλλωνα. Αν κερδίσει, όμως, θα αυξήσει τη διαφορά από τον αντίπαλό του στους 4 βαθμούς και είναι κάτι που θα δώσει δυναμική ενόψει της συνέχειας. Επίσης, στην ομάδα θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο κλίμα ευφορίας, όπως και στις τάξεις του κόσμου.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε άλλη μία προπόνηση, τη σημερινή, για να καταλήξει στο σχήμα και στις επιλογές που θα το αποτελέσουν. Τη θέση του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Σατσέτι θα πάρει ο Άλαν, ενώ αν και καλύτερα ο Ντα Σίλβα φαντάζει δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού. Το πιο πιθανό είναι πως, οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι που άρχισαν τον αγώνα στο ΓΣΠ και οδήγησαν την ομάδα στο εκκωφαντικό 4-0. Θα διατηρηθεί δηλαδή ο Παπουλής σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, δεξιά στην επίθεση θα κινείται ο Γιάκολις και ως επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μαγκλίτσα και Σελάγια. Μια τετράδα επιθετικών που είδε δίχτυα στο ντέρμπι του ΓΣΠ και έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ