aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να πει «καλημέρα» με νίκη

Θέλει να πει «καλημέρα» με νίκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νίκη με το «καλημέρα» στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ότι καλύτερο για την ΑΕΛ και θα την ψάξει απέναντι στον Άρη απόψε (20:00), θέλοντας να κάνει ποδαρικό και να έχει μια καλή σεζόν. Η ομάδα της Λεμεσού αφήνει πίσω της τα φιλικά παιχνίδια και την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ και επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλοντας να διακριθεί και να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει ετοιμάσει την ομάδα του, αποτελούμενη από μείγμα παλιών και νεοφερμένων ποδοσφαιριστών, το οποίο θα κυνηγήσει τη διάκριση. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, πόσο μάλλον το σημερινό με τον Άρη, που είναι το πρώτο της σεζόν και πάντοτε κρύβει παγίδες. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Στους έξι αγώνες που έδωσε στην Ευρώπη η ΑΕΛ, άφησε υποσχέσεις, όμως το πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητες του και κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστό βαθμό δυσκολίας. Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων δεν έχει απόλυτα έτοιμους, τους Μπενίτεθ και Ρεζέντε. Θα είναι στον πάγκο αλλά δημιουργούνται ερωτηματικά κατά πόσο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα (4-2-3-1) αναμένεται να αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και στα δύο άκρα της άμυνας οι Αϊρόσα (δεξιά) και Αβραάμ (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Λαφράνς και Μιτρέα. Στη μεσαία γραμμή, σίγουροι θεωρούνται οι Σοάρες και Νικολάου, ενώ ο τρίτος θα είναι ένας από τους Σίλβα ή Φιντέλις. Στην κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος είναι ο Αρουαμπαρένα, με τον Λεόνσο να διεκδικεί κι αυτός τη θέση. Στα άκρα τις θέσεις διεκδικούν οι Σάσι, Αλνταϊρ και Μέσκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ