aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να ντύσει στα γαλαζοκίτρινα τον Πετκόφσκι (pics & videos)

Θέλει να ντύσει στα γαλαζοκίτρινα τον Πετκόφσκι (pics & videos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρέχουν τα θέματα προγραμματισμού στην ΑΕΛ και πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης στις 24 του μηνός, αναμένονται ανακοινώσεις νέων μετεγγραφών. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον 22χρονο Σκοπιανό Πέταρ Πετκόφσκι, του οποίου το συμβόλαιο έχει ολοκληρωθεί με την Ραμποτνίσκι, στην οποία αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταγράφοντας 45 συμμετοχές και 12 γκολ.

Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που παίζει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως καθαρόαιμος φορ. Πριν την Ραμποτνίσκι αγωνιζόταν στην Βαρντάρ από το 2015, καταγράφοντας 44 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έβαλε στο… μάτι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των Σκοπίων, και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ