aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να μείνει και το δείχνει ο Ρούνεϊ!

Θέλει να μείνει και το δείχνει ο Ρούνεϊ!

Την απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Ζοσέ Μουρίνιο ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη περίοδο θα καταβάλλει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ως ένδειξη… δίψας και καλής θέλησης αποφάσισε να ξεκινήσει προετοιμασία δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία!  

Αυτού τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η «Mirror», η οποία αναφέρει ότι ο 31χρονος επιθετικός θέλει να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ», παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του, Έβερτον, αλλά και διάφορων κινεζικών συλλόγων.

Σε μια προσπάθεια να δείξει το καλό πρόσωπο, λοιπόν, ο Άγγλος σούπερ σταρ αποφάσισε να «κόψει» δύο εβδομάδες από τις διακοπές του, προκειμένου να αρχίσει – νωρίτερα από όλους- προπονήσεις!

Στόχος του, φυσικά, είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και με τις επιδόσεις του να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό ότι έχει μέλλον στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ