aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να μείνει για να φτιάξει ομάδα με προοπτική

Θέλει να μείνει για να φτιάξει ομάδα με προοπτική

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Διατεθειμένος να μείνει και να παλέψει για να βελτιώσει την Ανόρθωση, παραμένοντας πιστός στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει, είναι ο Ρόνι Λέβι. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μέσα από τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των μετεγγραφών και τι θα κάνει, απάντησε ότι στόχος του είναι να φέρει παίκτες με μέλλον στην Ανόρθωση και όχι παίκτες οι οποίοι σε έξι μήνες θα είναι καμένα χαρτιά για την ομάδα του. Άλλωστε και οι τοποθετήσεις του αναφορικά με το ενδιαφέρον που είχε προκύψει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο την Ανόρθωση και τίποτε άλλο.

«Είμαι στην Ανόρθωση και δεν μιλώ μόνο για το τώρα, αλλά μιλώ και για το μέλλον. Δεν είναι τόσο το τώρα, αλλά και η επόμενη μέρα», σχολίασε σχετικά ο Ισραηλινός τεχνικός, ο οποίος παλεύει να δημιουργήσει μια καλύτερη Ανόρθωση με μεγαλύτερη προοπτική. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ