aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να κρατήσει τον Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει να κρατήσει τον Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Να επεκτείνουν την συνεργασία τους θέλουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πολ Πογκμπά, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για ένα νέο συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν θέλησε να σχολιάσει τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Νορβηγός τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γάλλου μέσου, ιδιαιτέρως μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Στο παρελθόν, ο Πογκμπά είχε δηλώσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σύλλογο να θέλει πλέον να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ με νέο συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Μίνο Ραϊόλα να χειρίζεται το θέμα, με τον ατζέντη του Γάλλου περιμένει την πρώτη πρόταση. «Δεν μπορώ να σχολιάσω τις συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά εννοείται πως θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους μας παίκτες στον σύλλογο», ήταν τα λόγια του Σόλσκιερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ