aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ…

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ…

Ο Τόνιο Ραμίρες, δεν σκέφτεται την επιστροφή στην Ισπανία, σημειώνοντας σε συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ της χώρας του πως, επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω. Είμαι 33 ετών, έχω ακόμα ένα χρόνο εδώ και ελπίζω να τελειώσω εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού, είπε ότι μιλά κάθε μέρα με τους δικούς του στην Ισπανία. Εμφανίστηκε ανήσυχος καθώς, όπως είπε, η οικογένειά του και αυτή της συζύγου του κατοικούν σε δύο πόλεις που είναι από τις χειρότερες σε αριθμό κρουσμάτων.

«Κάθε Κυριακή, μας στέλνουν το πρόγραμμα για την εβδομάδα και όσο μπορούμε ακολουθούμε τις ασκήσεις. Ως τερματοφύλακας κάνω τα βασικά. Δηλαδή ασκήσεις κορμού, στατική αεροβική και ασκήσεις αυτού του είδους. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ